tiistai 18. lokakuuta 2011

Kojuilua kampuksella

YK:n vaalikoju C-rakennuksen nurkalla veti paikalle myös yhden ynnäläisen.
Tänään oli sitten ensimmäinen ständilläpönötyspäivä. YK:n edustajistoryhmän jalkautuminen kampukselle ei varmasti jäänyt huomaamatta: suurimpana vetovoimana toimivat ehdokkaiden "haluutko karkkia"-huudot. Vaalikoju pysyi pystyssä suuremmitta ongelmitta, ja flyereitä meni ainakin sata. Kampus oli normaalia hiljaisempi johtuen siitä, että osa opettajista on jättänyt tämän viikon vapaaksi, mutta tavoitimme monia opiskelijoita – myös vaihtareita.

Homma jatkuu huomenna samoilla seuduilla, tule tutustumaan ehdokkaisiimme! Jaossa on karkkia ja myynnissä haalarimerkkejä: uusi Järjestöjen ääni -merkki lähtee eurolla, YK-merkki kolmella. Lisäksi ensimmäinen joka käy nappaamassa kuvat kuudesta vaalimainoksestamme, saa molemmat merkit ilmaiseksi. Vielä tänään ei ketään tullut noutamaan palkintoaan.

P.S. Edustajistovaalikone avautui eilen. Kovin moni kysymys ei kosketa suoraan meidän teemojamme, mutta kannattaa silti käydä katsomassa, mitä ehdokkaamme ovat sinne vastanneet ja kirjoitelleet. Kaikki ehdokkaamme muuten kävivät kirjaamassa mielipiteensä koneeseen.

2 kommenttia:

  1. Kiitti että valitsitte sen edustavimman kuvan kojusta ja minusta. Mutta hyvä ständi oli ja toimiva konsepti, jatkakaa samalla tapaa vaan!

    VastaaPoista
  2. Omar, nam nam! Todellakin maukasta!

    VastaaPoista