tiistai 1. lokakuuta 2013

YK-edari täysillä mukaan edustajistovaaleihin 2013

Edustajistovaalit lähestyvät – äänestyspäiviin on enää reilu kuukausi. Blogihiljaisuudesta huolimatta YK-edari on lähtenyt jo keräämään rivejänsä kokoon.  .  
Tänä syksynä edarityö aloitettiin etsimällä jokaisesta kielestä edarivastaava,  joka on kertonut edarivaaleista oman kielensä opiskelijoille. Ehdimme myös jo suunnitella vaaliteemoja piknik-henkisessä uusien illassa ja kokeilla aloitteiden tekemistä ja äänestämistä edarityyliin YK:n fuksi-illassa. Vilinää on siis riittänyt!

Mukaan ehtii kuitenkin vielä. Kiinnostaako sinua opiskelijan elämän kannalta merkittävät päätökset, joita ylioppilaskunnassamme tehdään? Haluaisitko olla mukana vaikuttamassa JYYn asioihin?
Tervetuloa ehdokkaaksi edustajistovaaleihin YK-edarin listalta. Olemme puoluepoliittisesti sitoutumaton, opiskelijan oikeuksia ajava edustajistoryhmä. Vaikka edarityö paikoitellen onkin aika asiallista, ei se kanssamme ole tylsää tai kankeaa!   

Vielä tämän viikon ajan ehtii ilmoittautua ehdokkaaksi. Ota vain yhteyttä YK-edarin vaalivastaavaan Aino Elomäkeen (aino.e.elomaki@student.jyu.fi) ja tule mukaan vaikuttamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti